Kreativa tjänster för ditt företag

Marknadsföringskonsult

Marknadsföringen i ett företag handlar i regel om många olika saker; hemsidan ska vara aktuell, de sociala medierna ska uppdateras, annonser inför olika högtider och tillställningar ska skickas till annonsbladet i tid, sen skulle allt helst ha varit enhetligt också. Det är onekligen mycket att tänka på.

Vill ni ha lite mindre att tänka på och mer tid över till annat rycker jag gärna in och styr upp företagets marknadsföring. Tillsammans kommer vi överens om vad ni behöver hjälp med och sedan sköter jag resten.

Läs mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut genom att klicka på pdf-filen här nedan.

Marknadsplan

För att effektivt nå ut till sina kunder är det viktigt att ha koll på sin målgrupp. Hur vet man vilken målgruppen är? Kan man ha flera? Hur når man ut till dem på bästa sätt? Och när ska man nå ut till dem?

Med hjälp av beprövade analysmodeller och strukturer går vi genom:
- Ert varumärke: Hur vill ni att era kunder ska se på er och varför ska de just välja ert företag?
- Era produkter/tjänster:  Vad är det egentligen era kunder får när de väljer er?
- Marknadskommunikationen: Hur kommunicerar ni vilka ni är och vad ni erbjuder?

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd marknadsplan för ditt företag.

Sociala medier

Sociala medier är ett effektivt och prisvärt sätt att nå ut till sina kunder på. En hemsida är till exempel ett smidigt sätt för kunderna att hitta information om er. Är ni i behov av en hemsida men har varken tid eller lust att göra en? Jag hjälper er gärna.

Har ni redan en hemsida och andra sociala medier men kanske inte tiden att uppdatera dem eller idéer till innehåll kan jag hjälpa er med det. Ni bestämmer själva hur mycket ni vill att jag ska hjälpa till, det kan vara allt från att bara planera den kommande månadens inlägg till att planera, konstruera och publicera dem.

Kontakta mig så diskuterar vi era behov och förutsättningar.

loading...

Text och bild

När man kommunicerar är det viktigt att göra det tydligt. Jag tycker att ord och meningar är lite av det bästa som finns och hjälper gärna till att formulera texter av olika slag så att de blir tydliga och läsvänliga.

Är det så att du själv skriver texter och skulle behöva någon som letar stavfel och andra tokigheter har jag mycket erfarenhet av korrekturläsning.

Tillsammans med text och ord är fotografering ett av mina stora intressen, så behöver ni produktfotografier, bilder på personalen eller kanske bilder till den nya reklamkampanjen hjälper jag gärna till.

Här till vänster se du ett urval av mina bilder.